برگزاری جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی یادگیری سیار در دوران کرونا و پساکرونا
13 آذر 1400
برگزاری جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی یادگیری سیار در دوران کرونا و پساکرونا

جلسه کمیته علمی دومین همایش یادگیری سیار، در روز چهارشنبه بیست و ششم آبان ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ به صورت مجازی و با حضور اکثریت اعضا آغاز به کار کرد. در این جلسه دبیر علمی همایش آقای دکتر نیلی ضمن یادآوری اهداف و محورهای اولین همایش یادگیری سیار در سال ۱۳۹۹، به بیان هدفهای دومین همایش یادگیری سیار که در تاریخ چهارم و پنجم اسفند ماه سال ۱۴۰۰ برگزار می گردد، پرداخته و سپس محورهای پیشنهادی همایش را قرائت نمود. اساتید و متخصصین مدعو، ضمن تقدیر از برگزارکنندگان همایش، ضرورت تداوم همایش را خصوصاً با وضعیت کرونایی و مجازی شدن کلاس ها از دو سال گذشته، درخواست نمودند. اساتید عزیز حاضر در جلسه نکات بسیار ارزنده‌ای را درباره محورها و چگونگی برگزاری همایش و نحوه جلب حمایت نهادهای مرتبط با موضوع همایش متذکر و بعضا آمادگی خود را برای حمایت مالی و معنوی ابراز نمودند. در این جلسه مقرر گردید در بازنگری نهایی پوستر، نکات مد نظر متخصصین بدقت مورد توجه قرار گیرد. در پایان جلسه آقای دکتر نیلی ضمن تشکر از حضور گرم اعضا محترم کمیته علمی از دانشگاه های مختلف کشور، از اعضای کمیته هسته پژوهشی یادگیری سیار، گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش تشکر و از آنان درخواست نمود تا برای بهبود کیفیت همایش، نظرات خود را به دبیرخانه همایش و یا گروه واتس اپ ارایه نمایند. جلسه در ساعت 19:30 پایان یافت.